Glass till ALLA!

Nu bygger vi om och utökar utbudet ännu mer! Klart innan säsongen startar 2020.

Vårt mål är att alla ska ha möjlighet att äta glass hos oss oavsett om man har någon allergi eller av andra anledningar inte äter allt.

Vi förvarar de MJÖLKFRIA & VEGANSKA glassarna i en separat frys och har en separat skopa som endast används till dessa glassar. Vi använder nya hanskar vid hantering av glassen. De veganska och glutenfria strutarna är förpackade i påsar som endast öppnas i samband med din beställning.

Är du allergisk mot nötter, gluten, soja etc kan vi alltid ta glass från en ny förpackning så länge vi har den sorten på lager. 

(Vi diskar skopan samt använder oss av nya plasthandskar)

Vi kan aldrig garantera till 100% att det inte sker någon kontanimering eftersom vi har allergenerna i butiken men vi jobbar för att minimera den risken så mycket som möjligt.

Har du väldigt svår allergi så kan vi erbjuda att ta hem din glass i förväg. Du får då med dig hela den obrutna förpackningen. Vi kan använda oss av bägare,skedar,servetter,strössel som aldrig har varit öppnade som vi kan öppna utanför butiken. Hör av dig innan så brukar vi kunna lösa det mesta:)

Ring eller smsa för snabbast svar. 

Vi jobbar ständigt för att förbättra vårt utbud och hantering. Har du några synpunkter eller tips/ideer hör gärna av dig.

(Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och slutförsäljning.)

Veganska glassar från 3 vänner (Skopglass)

Vi har alla glassar i 3 vänners sortiment. Vänligen gå till deras hemsida för korrekt och uppdaterad information om innehållsförteckningen                               CHOICE           

Vi har alla glassar i choices sortiment. Vänligen gå till deras hemsida för korrekt och uppdaterad information om innehållsförteckningen


GB GLACE

Vi har alla glassar i GB´S sortiment. Vänligen gå till deras hemsida för korrekt och uppdaterad informaton om innehållsförteckningen.

Sockerfri glass från Nick´s

Gammaldags vanilj

Choklad

Citrondröm med hallon

Kaksmet med kolasås
Laktosfria & låglaktosa skopglassar

Alla glassar som är veganska och mjölkfria se ovan.

Kladdkaka (låglaktos)

Mango & Melon (laktosfri)

Päron (laktosfri)

Rocky Road (låglaktos)

Vit drottning (laktosfri)

Apelsinsorbet

Citronsorbet

HallonsorbetUtan nötter (Säg till så tar vi från en ny förpackning samt diskad skopa)

Vanlij  Choklad,  Regnbåge , Jordgubbe,  Melon,  

Choice kola, Romrussin,  Choice Coconut with a passion fruit twist, Oreo,  Päron,  Solero exotic,  Blåbär,  Ekologisk vanilj,  Mint och choklad , jordgubbs cheesecake,  Banan och choklad , Vanilj från madagaskar,  Jordgubb , Dulce de leche,  Bubbelgum,  Apelsinsorbet,  Limesorbet med jordgubbar,  mjukglass

Sortimentet kan variera under säsong så fråga alltid i butiken innan.Glutenfria/Veganska våffelstrutar


Ingredienser:

Potatisstärkelse/potetstivelse/kartoffelstivelse, socker/sukker, kikärtsmjöl/kikærtemel, majsmjöl/majsmel, kokosnötsfett/kokosfedt, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), salt, smakämnen/aroma.Glutenfritt

En stor del av vårt glass sortiment är glutenfritt. (ca 10 sorter innehåller gluten) Är du väldigt känslig kan vi ta från en ny förpackning med en separat skopa som aldrig använts till de glassar som innehåller gluten. Vi hanterar mjöl i lokalen.  Jordnötter

Jordnötter finns i några glassar, Samt som godis till våra glassmenyer och jordnötssmör till crepes. Hör av dig ifall du har luftburen allergi innan besöket så kan vi ta bort de produkterna när du kommer. Eller någon annan lösning som passar dig bättre.
Kontakta oss


Är det något du saknar i sortimentet eller har några frågor hör gärna av dig till oss.

SMÖGENS GLASSBAR

Adress: Fiskhamnsgatan 30

                 45651 SMÖGEN

Email: info@glasscafet.se

Phone: +46727350570

ÖPPETTIDER FÖRSÄSONG           (Fr.o.m 1a juni öppet alla dagar)

Måndag-Fredag: Stängt

 Lördag-Söndag: 10:00-19:00

Öppet klämmdagar & röda dagar 

© Copyright. All Rights Reserved.